Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

C. Claire Thomson og Elettra Carbone (red.): Love and Modernity: Scandinavian Literature, Drama and Letters. Essays in Honour of Professor Janet Garton

Anders M. Gullestad er førsteamanuensis i Scandinavian Area Studies ved Institutt for lingvistiske, litterære og estetiske studier, Universitetet i Bergen. Han har skrive doktoravhandlinga Herman Melville and the Fruits of Parasitism: Feeding on Others in Typee, «Bartleby,» and The Confidence-Man (2014), vore medredaktør for antologien Exploring Textual Action (2010) og publisert artiklar som «En fremmed i et fremmed land: Bartleby blant de politiske filosofene» (Agora, 2012), «Literature and the Parasite» (Deleuze Studies, 2011) og «Parasite» (Political Concepts: A Critical Lexicon, 2011). Adr.: Universitetet i Bergen, LLE, postboks 7805, 5020 Bergen. E-post: anders.gullestad@uib.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon