Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Det sidste nye og det gode gamle - Push- og pull-faktorer i dansk prosa efter 2000

anker@cgs.aau.dk

Anker Gemzøe er Mag. art. og dr. phil. og professor m.s.o. i dansk prosa og drama ved Aalborg Universitet. Han har skrevet doktoravhandlingen Metamorfoser i Mellemtiden. Studier i Svend Åge Madsens forfatterskab 1962-86 (1997), samt bøker og artikler på flere språk om blant annet arbeiderlitteratur og -kultur, modernisme, metafiksjon, intertekstualitet, Mikhail Bakhtin og en lang rekke klassiske og moderne forfattere, hvorav de fleste er nordiske. Han er medredaktør og medforfatter av blant annet Arbejderkultur 1870-1924 (1982), Metafiktion – selvrefleksionens retorik (2001), Modernismens historie (2003), Deutschstunde: Tysk kulturimport i Danmark efter 1945 (2007) og Kaj Munks dramatik i teaterhistorisk optik (2011). Adr.: Institut for Kultur og Globale Studier (HUM), Kroghstræde 3. Lokale: 2-205 9220 Aalborg Ø, Danmark. E-post: anker@cgs.aau.dk

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon