Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Bjørn Ivar Fyksen (red.): Nye blikk på Prøysen og norsk arbeidarlitteratur

Ingrid Nestås Mathisen er stipendiat i nordisk litteratur ved Institutt for litterære, lingvistiske og estetiske studier, Universitetet i Bergen. Hun har blant annet publisert: «Kan själva skrivandet vara ett övergrepp? Ein diskusjon om arebeidarforfattarars bakgrunn og høve til å representera» (2014); «Den mannlege styrke alle stader. Produksjon av arbeidarmaskulinitet i Dansen gjenom skuggeheimen». I Norsk litterær Årbok 2013; «Varme er liv, kulde er død» – Cora Sandels Alberte og Jakob som ein vitalistisk tekst? I Edda 4/2012. Adr.: Universitetet i Bergen, LLE, Pb. 7805, 5020 Bergen, Norge. E-post: ingrid.mathisen@lle.uib.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon