Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Louise Mønster: Mødesteder. Om Tomas Tranströmers & Henrik Nordbrandts poesi.

Andreas G. Lombnæs er dr. philos og professor i nordisk litteraturvitskap ved Universitetet i Agder, Kristiansand. Han skriv p.t. om musikkvideoar innafor prosjektet Multikul (UiA). Eige prosjekt: ´Subjekter i norsk litteratur´. Har nyleg publisert: «Texts Disclosing Nothing: Michael Maier, Atlanta fugiens (1617), and Gunnar Wærness, Bli verden (2007)» i Journal of Illustration Studies, December 2013 (Cardiff, CEIR); «Identitet i spill. Frihet og gjentagelse i Dag Solstads roman Irr! Grønt! (1969)» i Norsk litterær årbok 2013 (Samlaget); «SIG SELV AT DØDE – Subjektet i Henrik Ibsens Brand (1866) og Peer Gynt (1867)» i European Journal of Scandinavian Studies (EJSS), Volume 43, Issue 2 (Oct 2013, De Gruyter, Berlin). Adr.: Institutt for nordisk og mediefag, Universitetet i Agder, postboks 422, 4604 Kristiansand, Norge. E-post: andreas.g.lombnas@uia.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon