Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Eirik Vassenden: Norsk Vitalisme. Litteratur, ideologi og livsdyrking 1890-1940

Steinar Gimnes er professor emeritus i nordisk litteratur, NTNU, Trondheim. Han har mellom anna gitt ut Sjølvbiografiar. Skrift, fiksjon og liv (1998) og ... angen frå vår stutte tid. Ein studie i Tarjei Vesaas' forfattarskap (2013). Gimnes har gitt ut ei rekkje større og mindre arbeid om norsk og nordisk litteratur, først og fremst samla om forfattarskapane til Cora Sandel, Knut Hamsun og Tarjei Vesaas og studiar av eldre norsk kvinnelitteratur. Adr.: Institutt for språk og litteratur, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, 7491 Trondheim, Norge. E-post: steinar.gimnes@ntnu.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon