Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Steen Christiansen, Brian R. Graham, Louise Mønster, Peder Kaj Pedersen, Jan T. Schlosser (red.): Spøgelser. Genfærdet som kulturel og æstetisk figur

Gerd Karin Omdal er ph.d-stipendiat ved ISL, NTNU. Tema for avhandlingen er engelsk gotisk drama fra 1768–1798. Siste publikasjoner: «Clara Reeve's Progress of Romance and the Female Critic in the Eighteenth Century» i Literature Compass (Wiley-Blackwell 2013), «Avantgardistisk tilsnitt. Sigurd Mathiesens Unge sjæle. Syv fortellinger (1903)» i Bäckström og Børset (red.): Norsk avantgarde (Novus forlag 2011) og Grenseerfaringer. Fantastisk litteratur i Norge og omegn (Fagbokforlaget 2010). Postadr.: ISL, Dragvoll, bygg 3, NTNU, 7491 Trondheim. Epost: gerd.omdal@ntnu.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon