Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Anders Juhl Rasmussen: Arena-modernisme

Per Bäckström er fil.dr. og har siden 2010 vært professor i litteraturvitenskap ved Karlstads universitet; forut for dette var han førsteamanuensis ved Institutt for kultur og litteratur, Universitetet i Tromsø 1996–2010. Han er norsk koordinator i Nordiskt avantgardenätverk og var chair for «the membership commission of the European Network for Avant-Garde and Modernism Studies» (EAM) 2007–2011. Han har bl.a. gitt ut Aska, Tomhet & Eld. Outsiderproblematiken hos Bruno K. Öijer (2003), Enhet i mångfalden. Henri Michaux och det groteska (2005), Le Grotesque dans l’œuvre d’Henri Michaux. Qui cache son fou, meurt sans voix (L’Harmattan 2007) og Vårt brokigas ochellericke! Om experimentell poesi (2010). Bäckström forsker for øyeblikket på den nordiske neoavantgarden og Öyvind Fahlströms tverrestetiske kunst. Adr.: Karlstads universitet, Avdelningen för humaniora och genusvetenskap, 651 88 Karlstad, Sverige. E-post: per.backstrom@kau.se

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon