Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Camilla Colletts brev til Amalie Skram

b.d.sporck@nb.no

Bjørg Dale Spørck er dr.art. og forskingsbibliotekar ved Nasjonalbiblioteket. Ho har blant anna publisert ei omsetjing av Nyere norske kristenretter (2009); ei tekstkritisk utgåve av Olav Duun, Menneske og maktene (2010); Axel Charlot Drolsum, Brev 1875-1926 (2011); Norrøn verdenshistorie og geografi (saman med dr.art. Rune Kyrkjebø) (2012) og artiklar innanfor norrøn filologi, tekstkritikk og bibliotekhistorie. Adr.: Nasjonalbiblioteket, Seksjon for fagsamlinger, Henrik Ibsensgate 110, 0203 Oslo, Norge. E-postadr.: b.d.sporck@nb.no

mette.witting@nb.no

Mette Refslund Witting er cand.philol. og forskingsbibliotekar ved Nasjonalbiblioteket. Ho bidrog i arbeidet med den tekstkritiske utgivinga av Sigrid Undset, Fru Marta Oulie under NSL (2007); var tilsett ved Henrik Ibsens skrifter (HIS) 2003-09 i staben som etablerte tekstane, og skreiv tekstutgreiinga til Samfundets Støtter (HIS b. 7, 2008). Adr.: Nasjonalbiblioteket, Seksjon for håndskrifter og tematiske samlinger, Henrik Ibsensgate 110, 0203 Oslo, Norge. E-post: mette.witting@nb.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon