Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Per Thomas Andersen: Forflytning og fellesskap: Kosmopolitisme i litteraturen

Ingvild Hagen Kjørholt, PhD i allmenn litteraturvitenskap ved NTNU med avhandlingen Voltaires verdensborgere. En studie av det franske 1700-tallets kosmopolitisme (2012). Fra høsten 2013 ansatt som førsteamanuensisvikar ved Institutt for språk og litteratur ved NTNU. Aktuelle publikasjoner: «Polemikk, politikk og forutinntatte lesere. Om resepsjonen av Voltaires Le fanatisme ou Mahomet le prophete» (Norsk Litteraturvitenskapelig tidsskrift, 2, 2013); «Philosophie du cosmopolitisme et cosmopolitisme vecu au XVIIIe siecle» (Fictions de la pensee, pensees de la fiction. Roman et philosophie aux XVIIe et XVIIIe siecles, Hermann, 2013); «Cosmopolitans, Slaves and the Global Market in Candide ou l'optimisme» (Eighteenth-Century Fiction, 25(1), 2012). Adr. Institutt for språk og litteratur, NTNU, 7491 Trondheim. E-post: kjorholt@ntnu.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon