Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Pia Forssell og Carola Herberts (red.): Digitala och tryckta utgåvor. Erfarenheter, planering och teknik i förändring

Odd Einar Haugen er professor i norrøn filologi ved Institutt for lingvistiske, litterære og estetiske studium ved Universitetet i Bergen. Han disputerte i 1992 på avhandlinga Stamtre og tekstlandskap: Studiar i resensjonsmetodikk med grunnlag i Niðrstigningar saga. Han har publisert innanfor eit breitt tekstfilologisk felt, og har nettopp gjeve ut Handbok i norrøn filologi (2. utg. 2013). Han leier for tida Medieval Nordic Text Archive (www.menota.org) og Medieval Unicode Font Initiative (www.mufi.info). Nettside: http://folk.uib.no/hnooh/ Adr.: Universitetet i Bergen, LLE, Pb. 7805, N-5020 Bergen. E-post: odd.haugen@lle.uib.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon