Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Jørgen Lorentzen: Fra farskapets historie i Norge, 1850–2012

Helena Wahlström er dosent i amerikansk litteraturvitskap og lektor i kjønnsvitskap ved Uppsala universitet. Ho har publisert fleire artiklar om representasjonar av maskulinitet i amerikansk litteratur og film, mellom anna boka New Fathers? Contemporary American Stories of Masculinity, Domesticity, and Kinship (2010). Ei bok om foreldrelause barn i amerikansk samtidslitteratur (Making Home: Orphanhood, Kinship, and Cultural Memory) kjem i 2013. Adr. Centrum för genusvetenskap, Uppsala universitet, P O Box 634, 75126 Uppsala Sverige. E-post: Helena.Wahlstrom@gender.uu.se

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon