Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Eiliv Vinje og Jørgen Magnus Sejersted (red.) Ludvig Holbergs naturrett

Jan-Erik Ebbestad Hansen er professor i idéhistorie ved Institutt for filosofi, idéhistorie, kunsthistorie og klassiske fag (ifikk) ved Universitetet i Oslo. Siste publikasjonar: Da Norge mistet dyden. Mykle-saken, ytringsfriheten og kampen om moralen. Unipub: Oslo 2011. Han har skrive eit essay om Holbergs Faust-resepsjon som kjem våren 2013. Skriv for tida ei bok om diktaren Alf Larsen og norsk antisemittisme. Adr.: Universitetet i Oslo, IFIKK, Postboks 1020, Blindern, 0315 Oslo. E-post: j.e.e.hansen@ifikk.uio.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon