Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Cristine Sarrimo: Jagets scen. Självframställning i olika medier

Christian Lenemark er doktor i litteraturvitskap og arbeidar som lærar og forskar på Institutionen för litteratur, idéhistoria och religion ved Göteborgs universitet. Han disputerte i 2009 på avhandlinga Sanna lögner. Carina Rydberg, Stig Larsson och författarens medialisering og har sidan interessert seg for litteratur og forteljing på internett, mellom anna i eigenskap av redaktør for antologien Litteraturens nätverk. Berättande på internet (2012). Lenemark forskar for tida på korleis litterær verdi blir skapa og forhandla i dagens mediesamfunn innanfor prosjektet «Att förhandla litterärt värde. Sverige 2013». Adr.: Institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, Göteborgs universitet, Box 200, SE-405 30 Göteborg. E-post: christian.lenemark@lir.gu.se

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon