Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Verdier mer enn «hovedlinjer» – Replikk til Erik Bjerck Hagen

per.buvik@lle.uib.no

Per Buvik, professor i allmenn litteraturvitskap ved UiB. Medredaktør av Norsk litteraturvitenskapelig tidsskrift (Universitetsforlaget) og medlem av redaksjonskomitéen for tidsskriftet L’Année Baudelaire (Paris, Éditions Champion). Siste bok: L’Identité des contraires. Sur Georges Bataille et le christianisme (Paris, Éditions du Sandre, 2010). Siste artikkel: Naturalisme et vitalisme. À propos de la sexualité dans l’oeuvre de Zola (Les Cahiers naturalistes, Paris, Éditions Grasset, 2012). Adr. UiB, LLE, Pb. 7805, 5020 Bergen. E‑post: per.buvik@lle.uib.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon