Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Modersmål og verdenssprog

jcn@hum.au.dk

Johan Christian Nord, ph.d.-student ved Institut for Æstetik og Kommunikation på Aarhus Universitet. Arbeider ved Center for tysk-skandinavisk kulturudveksling omkring år 1900. Prosjektet hans omhandler skandinavisk Schopenhauer-resepsjon og antibrandesianisme omkring år 1900, særlig Johannes Jørgensen, herunder forholdet mellem hans reseption av Schopenhauer og hans senere konversjon. Adr.: Institut for Æstetik og Kommunikation - Tysk, Jens Chr. Skous Vej 2, bygning 1481, lokale 455, 8000, Aarhus C, Danmark. E‑post: jcn@hum.au.dk

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon