Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 14 av 14Edda01 / 2013 (Volum 100)

Johan Schimanski, Cathrine Theodorsen og Henning Howlid Wærp (red.): Reiser og ekspedisjoner i det litterære Arktis

Michaela Hanke er for tiden ansatt ved Institut for Nordische Philologie ved Ludwig-Maximilians Universität München. Hun jobber med et doktorgradsprosjekt om Herman Bang. Hanke var fra 2009 til 2011 knyttet til det DFG-finansierte prosjektet «Anfänge (in) der Moderne», der hun i delprosjektet «Landnahme» skrev om Knud Rasmussen.Fra 2011 i stilling i skandinavistikk ved Institut für Nordische Philologie der LMU München. Adr.: Ludwig Maximilians Univ., Fak. Sprach und Litt. Wissens.inst. Nordische Philologie, Geschwister-Scholl-Platz 1, 80539 München. E-post: michaela.hanke@lrz.uni-muenchen.de

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon