Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 13 av 14Edda01 / 2013 (Volum 100)

Erik Bjerck Hagen: Kritikhistorie som skyttegravskrig

Peter Stein Larsen, dr.phil. og ph.d., professor i nordisk litteratur, Aalborg Universitet. Forskningsleder for Interdisciplinære Kulturstudier. Han har bl.a. gitt ut disputasen Drømme og dialoger. To poetiske traditioner omkring 2000 (2009) og redigert Stedet (2008), Interaktioner (2009) og Kulturtrafik (2011) samt skrevet artikler om romantikk, modernisme, metafiksjon, genreteori, fortelleteori, poetisk formspråk og en lang rekke eldre og nyere nordiske forfatterskap. Seneste bok: Nattehimlens poetik. Studier i moderne nordisk lyrik, Forlaget Spring 2011. Adr.: Aalborg Universitet. Institut for Kultur og Globale Studier, DK-9200 Aalborg. E-post: pstein@cgs.aau.dk

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon