Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Bodil Marie Stavning Thomsen and Kristen Ørjasæter, editors (with a postscript by John Tomlinson): Globalizing Art: Negotiating Place, Identity and Nation in Contemporary Nordic Art

Patricia G. Berman er Theodora L. and Stanley H. Feldberg Professor of Art ved Wellesley College, U.S., og Professor II ved Universitetet i Oslo.  Hun har publisert arbeider om europeisk og amerikans kunst og visuell kultur med en spesialisering i skandinavisk kunst og Edvard Munch. Siste utgivelser: Munchs Laboratorium (utstilling og katalog med Ingebjørg Ydstie og Petra Pettersen, 2011); Edvard Munchs Aulamalerier: Fra Kontroversielt Prosjekt til Nasjonalskatt (medredaktør Peder Anker, 2011); A Fine Regard: Essays in Honor of Kirk Varnedoe, (2008; medredaktør Gertje Utley); og In Another Light: Danish Painting in the Nineteenth Century (2007). Adr.: Wellesley College 106 Central Street – Wellesley, MA 02481,USA. E-post: pberman@wellesley.edu

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon