Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 11 av 12Edda04 / 2012 (Volum 99)

Ole Karlsen (red.): Nordisk samtidspoesi. Særlig Jo Eggens forfatterskap

Andreas G. Lombnæs, dr.philos, professor i nordisk litteraturvitenskap. Aktuelle publikasjonar: «Menneskets natur. Individualitet og totalitet hos Henrik Wergeland og Henrich Steffens», «Det glemte. Språklig materialitet i Gunnar Wærness [grafiske dikt]: Bli verden (2007)». Prosjekt: «Skapelse» og «Problematiske subjekter -- fra Gisle Sursson til Tomas Olsen Myrbråten». Adr.: Institutt for nordistikk og mediefag, Universitetet i Agder, Serviceboks 422, N-4604 Kristiansand. E-post: andreas.g.lombnas@uia.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon