Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 10 av 12Edda04 / 2012 (Volum 99)

Margareth Hagen, Randi Koppen och Margery Vibe Skagen (red.): The Human and its Limits. Explorations in Science, Literature and the Visual Arts

Amelie Björck, fil.dr. i litteraturvitskap med avhandlinga Höra hemma. Familj och social förändring i svensk radioserieteater från 1930-talet till 1990-talet (Makadam förlag, 2010). Sidan 2011 har ho arbeidd med eit post doc-prosjekt innanfor feltet literary human-animal studies ved Lunds universitet. Ho er også redaktør for Tidskrift för genusvetenskap. Forskingsprosjektet hennar undersøkjer tilhøvet mellom aper og menneske i vesteuropeisk litteratur etter Darwin. Aktuelle publiseringar: «Att tänka med apor. Utvecklings(mar)drömmar i artöverskridande fiktioner», Ord&Bild 2012:4; «Den antropocentriska apan. En artdiskursiv läsning av berättelsen Apan som ingen kunde döda», Barnboken – tidskrift för barnlitteraturforskning (kommande 2012). Adr.: Språk- och litteraturcentrum, Lunds universitet, Box 201, 221 00 Lund. E-post: Amelie.Bjorck@litt.lu.se

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon