Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 9 av 12Edda04 / 2012 (Volum 99)

Marc Auchet og Anker Gemzøe (red.): Kaj Munks dramatik i teaterhistorisk optik

Keld Hyldig, førsteamanuensis i teatervitskap ved Universitetet i Bergen. Der underviser han blant anna i norsk og europeisk teaterhistorie, dramaturgi og teaterestetikk. Han tok doktorgraden i 2000 med avhandlinga Realisme, symbol og psykologi: Norsk Ibsen-tradition belyst gennem udvalgte forestillinger på Nationaltheatret 1899-1940. Hyldig har publisert ei rekkje artiklar og essay om Ibsen-tradisjonen i norsk teater og andre teatervitskaplege emne. Han har vore redaktør for tidsskriftet Nordic Theatre Studies i perioden 2005-07. Adr.: Universitetet i Bergen, LLE, Pb. 7805, 5020 Bergen. E-post: keld.hyldig@lle.uib.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon