Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 10 av 11Edda03 / 2012 (Volum 99)

Bibi Jonsson, Magnus Nilsson, Birthe Sjöberg og Jimmy Vulovic (red.): Från Nexø till Alakoski. Aspekter på nordisk arbetarlitteratur

Christine Hamm, dr. art., er førsteamanuensis i nordisk litteratur ved Universitetet i Bergen. Hun har gitt ut Medlidenhet og melodrama: Amalie Skrams ekteskapsromaner (2006) og vært medredaktør for Tekster på tvers. Queer-inspirerte lesninger (2008). Hun har også publisert en rekke artikler om norsk og tysk litteratur, og om litteraturteoretiske spørsmål. Arbeider for tiden særlig med Sigrid Undsets forfatterskap. Adr.: Institutt for lingvistiske, litterære og estetiske studier, Universitetet i Bergen, Postboks 7805, NO-5020 Bergen. E-postadr.: christine.hamm@lle.uib.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon