Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 7 av 13Edda02 / 2012 (Volum 99)

Svar fra doktoranden

Henning Fjørtoft, ph.d. i nordisk litteratur, førsteamanuensis i norsk fagdidaktikk ved Program for lærerutdanning, NTNU. Tidligare utgitt Effektiv planlegging og vurdering (2009), samt fleire artiklar om norsk litteratur, elevvurdering og litteraturteori. Arbeider mellom anna med forskning på vurderingspraksisar i norske klasserom, og undervisar i fleire norsk- og lesedidaktiske emne ved NTNU. Adr.: NTNU, Dragvoll gard, Dragvoll allé 40, 7491 Trondheim E-post: henning.fjortoft@plu.ntnu.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon