Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 13 av 13Edda02 / 2012 (Volum 99)

Søren Frank: Migration and Literature. Günter Grass, Milan Kundera, Salman Rushdie, and Jan Kjærstad

Ingeborg Kongslien, dr. philos., førsteamanuensis i nordisk litteratur og norsk som andrespråk ved Universitetet i Oslo. Avhandlinga kom som bok: Draumen om fridom og jord. Ein studie i skandinaviske emigrantromanar, Oslo 1989. Har i seinare år arbeidd mest med nyare ’migrasjonslitteratur’ og ’translingval litteratur’ i Skandinavia og publisert m.a. «New Voices, New Themes, New Perspectives. Contemporary Scandinavian Multicultural Literature», Scandinavian Studies (US), 2007 og «Translingval fantasi – nordiske forfattarar som skriv på andrespråket» i  NORDAND. Nordisk tidsskrift for andrespråksforskning, 2009. Er med i forskingsprosjekta SKI og KOSMO ved UiO. Adr.: Institutt for lingvistiske og nordiske studium, Universitetet i Oslo, Pb. 1102 Blindern, 0317 Oslo. E-post: ingeborg.kongslien@iln.uio.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon