Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 11 av 13Edda02 / 2012 (Volum 99)

Gunnar Sivertsen: Kilden til Jeppe paa Bierget

Sven Hakon Rossel, professor i skandinavisk litteratur, Universität Wien. Forskningsområde: Skandinaviske folkeviser, Ludvig Holberg, skandinavisk romantikk, H.C. Andersen, Johannes V. Jensen, Single Malts. Utgivar og/eller redaktør ca. 45 bøker, bl.a. ei rekkje litteraturhistorier, har skrive 300 artikler, oversetjar av dansk litteratur til engelsk og tysk, gjesteforelesar i inn- og utland. Adr.: Institut für Skandinavistik, Universität Wien, Dr. Karl Lueger-Ring 1, A-1010 Wien. E-post: sven.hakon.rossel@univie.ac.at

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon