Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Kristina Malmio (red): Jo. Nej. Metodologiska läsningar av Solveig von Schoultz novell «Även dina kameler». Meddelanden från Avdelningen för nordisk litteratur 22.

Anniken Greve, professor i allmenn litteraturvitenskap, Universitetet i Tromsø. Siste doktoravhandling: Litteraturens meddelelse. En litteraturvitenskapelig tolkningsmetodikk i teoretisk, praktisk og skeptisk lys, Universitetet i Tromsø 2008. Siste artikkel: «The Human Body and the Human Being in ‘Die Verwandlung’», i Lothe, Sandberg og Speirs (red): Franz Kafka: Narration, Rhetoric, and Reading, Ohio State University Press, Columbus 2011. Siste debattinnlegg: «Fortellingen om et pedagogisk eksperiment», Edda 1/2011. Adr.: IKL, HSL-fakultetet, Universitetet i Tromsø, NO-9037 Tromsø. E-post: anniken.greve@uit.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon