Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 9 av 11Edda03 / 2011 (Volum 98)

Ellen Rees: Figurative Space in the Novels of Cora Sandel

Henning Howlid Wærp er professor i nordisk litteraturvitenskap ved Universitetet i Tromsø. Han har utgitt en bok om Sigbjørn Hølmebakks forfatterskap (Innenfor og utenfor, 1990) og en bok om norsk naturlyrikk (Diktets natur, 1997). Redigerte i 2002 Prosadiktet i Norge og i 2005 en bok om Cora Sandels forfatterskap (De upåaktede liv). Lyrikkanmelder i Aftenposten. Han har vært redaktør for fire bøker om Knut Hamsuns forfatterskap i Hamsun-selskapets serie, og for to artikkelsamlinger om arktisk litteratur (Arctic Discourses, 2010; Reiser og ekspedisjoner i det litterære arktis, 2011). Adr. Institutt for kultur og litteratur, HSL-fakultetet, Universitetet i Tromsø, NO-9037 Tromsø. E-post: henning.waerp@uit.no

Viktig bok om Cora Sandels romaner
NOK 49,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon