Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 7 av 11Edda03 / 2011 (Volum 98)

Britt Andersen: Ubehaget ved det moderne. Kjønn og biopolitikk i Hamsuns kulturkritiske romaner

Louise Ebbesen Nielsen, ph.d. på avhandlingen «Von der pöbelhaften Eigenwärme zum Pulsschlag des Lebens – der literarische Vitalismus im deutschsprachigen Raum 1918-1933», undervisningsassistent ved Avdeling for Tysk, Aarhus Universitet. Vigtige publikasjoner: «In Search of Vitality. Herman Bang’s Hopeless Generations in the Context of Contemporary Bio-political Movements» (2010) og «Livets hvileløse rytme- vitalismen som litterær strømning» (2011). Adr.: Institut for Sprog, Litteratur og Kultur, Afdeling for Tysk, Aarhus Universitet bygn. 1461/622, Jens Chr. Skous Vej 5, DK-8000 Århus C. E-post: tyslen@hum.au.dk eller louisee@gmail.com

Den antimoderne modernist
NOK 49,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon