Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 11 av 11Edda03 / 2011 (Volum 98)

Annette Lassen: Odin på kristent pergament: En teksthistorisk studie

Jonas Wellendorf, PhD, Postdoc ved SFF Senter for middelalderstudier, UiB. Siste publikasjoner: «The Interplay of Pagan and Christian Traditions» i Icelandic Settlement Myths, Journal of English and Germanic Philology 109 og «The Attraction of the Earliest Old Norse Vernacular Hagiography», i Saints and Their Lives on the Periphery: Veneration of Saints in Scandinaviaand Eastern Europe (c. 1000–1200) (red. Haki Antonsson og Ildar Garipzanov). Adr: Senter for middelalderstudier, Universitetet i Bergen, Postboks 7805, 5020 Bergen. E-post: Jonas.Wellendorf@cms.uib.no

En allsidig Odin
NOK 49,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon