Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 6 av 14Edda01 / 2011 (Volum 98)

Erik van Ooijen: The Mold of Writing. Style and Structure in Strindberg’s Chamber Plays

Anna Jörngården är doktorand i litteraturvetenskap vid Stockholms universitet. Hon skriver på avhandlingen Tidens tröskel, som handlar om brytningen mellan förflutenhet och framtid i skandinavisk litteratur kring sekelskiftet 1900. Har publicerat artiklar om kopplingen mellan nostalgi, modernitet och kön och om exilproblematik vad gäller tid och minne i tidskrifter som Samlaren och Scandinavian Studies och antologier som Ordens negativ (2009) och Acts of Memory. The Victorians and Beyond (2010). Under 2009/2010 gästforskare vid University of California, Berkeley. Adress: Institutionen för litteraturvetenskap och idéhistoria, Stockholms universitet, 106 91 Stockholm. E-post: anna.jorngarden@littvet.su.se

  • Side: 62-66
  • Publisert på Idunn: 2011-04-13
  • Publisert: 2011-04-13
Skriftens transformationer i Strindbergs kammarspel
NOK 49,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon