Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 12 av 14Edda01 / 2011 (Volum 98)

Benedikt Jager og Heming Gujord (red.): Henrik –– Henrich –– Heinrich. Interkulturelle perspektiver på Steffens og Wergeland

Karin Hoff leste germanistikk, skandinavistikk og historie ved Bonns universitet. Doktoravhandlingen er om svensk samtidslitteratur (1993). I 2000 disputerte hun i emnet «Nordisk filologi» ved Kiels universitet på monografien Die Entdeckung der Zwischenräume. Literarische Projekte der Spätaufklärung zwischen Skandinavien und Deutschland (2003). Siden 2007 har hun vært professor ved Göttingens universitet. Hun forsker og publiserer innenfor emner og kategorier som opplysningstid, tysk-skandinavisk kulturutveksling, skandinavisk litteratur fra 1800-tallet samt drama og teater. Adr.: Georg-August-Universität Göttingen, Skandinavisches Seminar, Käte-Hamburger-Weg 3, D-37073 Göttingen. E-post: Karin.Hoff@phil.uni-goettingen.de

  • Side: 89-91
  • Publisert på Idunn: 2011-04-13
  • Publisert: 2011-04-13
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon