Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 5 av 14Edda01 / 2011 (Volum 98)

Fortellingen om et pedagogisk eksperiment – Svar til Christine Hamm

Anniken Greve er ansatt som førsteamanuensis i allmenn litteraturvitenskap ved Universitetet i Tromsø. Cand.philol. i engelsk litteratur i 1987, mag.art. i filosofi i 1990. Disputerte i 1998 på en dr.art.-avhandling i filosofi (Her. Et bidrag til stedets filosofi), og i 2009 på en dr.philos.-avhandling om litteraturvitenskapelig teori og metodologi (Litteraturens meddelelse. En litteraturvitenskapelig tolkningsmetodikk i teoretisk, praktisk og skeptisk lys). Har de siste årene publisert artikler om forholdet mellom dyr og folk, om forholdet mellom litteraturvitenskap og filosofi, om Franz Kafka og om Holocaust-litteratur. Adr. IKL, HSL-fakultetet, Universitetet i Tromsø, NO-9037 Tromsø. E-post:

  • Side: 56-61
  • Publisert på Idunn: 2011-04-13
  • Publisert: 2011-04-13
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon