Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 9 av 12Edda04 / 2010 (Volum 97)

Svar fra doktoranden

Peter Stein Larsen, dr.phil. og ph.d., er lektor ved Institut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet, forskningsleder for Interdisciplinære Kulturstudier og anmelder ved Kristeligt Dagblad. Han har bl.a. skrevet Digtets krystal (1997), Modernistiske outsidere (1998) og Drømme og dialoger. To poetiske traditioner omkring 2000 (2009), redigert Modernismens historie (2003), Litterære metamorfoser (2005), Stedet (2008) og Interaktioner (2009) samt skrevet artikler om romantikk, modernisme, metafiksjon, genreteori, fortelleteori, poetisk formspråk og en lang rekke eldre og nyere nordiske forfatterskaper. Adr.: Institut for Kultur og Globale Studier, Aalborg Universitet, Kroghstræde 3, DK-9220 Aalborg Ø. E-post: pstein@hum.aau.dk

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon