Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 6 av 12Edda04 / 2010 (Volum 97)

Førsteopponent Henning Howlid Wærp

Henning Howlid Wærp er professor i nordisk litteraturvitenskap ved Universitetet i Tromsø. Han har utgitt en bok om Sigbjørn Hølmebakks forfatterskap (Innenfor og utenfor, 1990) og en bok om norsk naturlyrikk (Diktet natur, 1997). Redigerte i 2002 Prosadiktet i Norge og i 2005 en bok om Cora Sandels forfatterskap (De upåaktede liv). Han har vært redaktør for fire bøker om Knut Hamsuns forfatterskap i Hamsun-selskapets serie, og for to artikkelsamlinger om arktisk litteratur (Arctic discourses, 2010; Reiser og ekspedisjoner i det litterære Arktis, 2011). Lyrikkanmelder i Aftenposten. Adr.: Institutt for kultur og litteratur, HSL-fakultetet, Universitetet i Tromsø, NO-9037 Tromsø. E-post: henning.waerp@uit.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon