Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 5 av 12Edda04 / 2010 (Volum 97)

«Forandring i andre sfærer av historien» – I anledning Anniken Greves kritikk av Toril Mois metode i Ibsens modernisme

Christine Hamm, dr.art., er førsteamanuensis i nordisk litteratur ved Universitetet i Bergen. Hun har gitt ut Medlidenhet og melodrama: Amalie Skrams ekteskapsromaner (2006) og vært medredaktør for Tekster på tvers. Queer-inspirerte lesninger (2008). Hun har også publisert en rekke artikler om litteraturteoretiske spørsmål samt lesninger av blant annet Hanne Ørstaviks, Trude Marsteins og Sigrid Undsets forfatterskap. Adr.: Institutt for lingvistiske, litterære og estetiske studier, Universitetet i Bergen, Sydnesplassen 7, NO-5007 Bergen. E-post: christine.hamm@lle.uib.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon