Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 11 av 12Edda04 / 2010 (Volum 97)

Magnus Nilsson: Den föreställda mångkulturen –– Klass och etnicitet i svensk samtidsprosa

Kim Simonsen, mag.art. fra Københavns Universitet i nordisk litteratur, ph.d.-stipendiat ved Institut for Kultur og Identitet, Europæiske Kulturstudier, Roskilde Universitet. Hans siste publikasjon er «Færøske erindringssteder og erindringspolitik – Mellem trauma og sakralisering. Nationalisme og kristendom i færøsk erindringskultur, set gennem brugen af Færø Saga i nyere mindehøjtideligheder» i Den Jyske Historiker, 2010. Han er for tiden gjesteforsker på Columbia University i New York. Adr.: Columbia University, Department of Germanic Languages, 319 Hamilton Hall, MC 2812, New York, USA / European Cultural Studies, Department of Culture and Identity, History and Scandinavian Studies, Roskilde University, Universitetsvej 1, DK-4000 Roskilde. E-post: kimsimon@ruc.dk

Litteratur og globalisering?
NOK 49,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon