Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 7 av 12Edda04 / 2010 (Volum 97)

Andreopponent Anker Gemzøe

Anker Gemzøe, dr.phil., lektor i dansk ved Institut for Sprog og Kultur, Aalborg Universitet. Har skrevet doktoravhandlingen Metamorfoser i Mellemtiden. Studier i Svend Åge Madsens forfatterskab 1962–86 (1997) samt bøker, bidrag til samleverk og artikler om bl.a. arbeiderlitteratur og -kultur, modernisme, metafiksjon, intertekstualitet, Michail Bachtin og flere klassiske og moderne forfattere, mest nordiske. Medredaktør og medforfatter av bl.a. Modernismens historie (2003), Fortællingen i Norden efter 1960 (2004) og Deutschstunde: Tysk kulturimport i Danmark efter 1945 (2007). Adr.: Institut for Sprog og Kultur, Aalborg Universitet, Kroghstræde 3, DK-9220 Aalborg Øst. E-post: anker@hum.aau.dk

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon