Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 8 av 12Edda02 / 2010 (Volum 97)

Svar fra doktoranden

Anniken Greve er ansatt som førsteamanuensis i allmenn litteraturvitenskap. Cand.philol. i engelsk litteratur i 1987, mag.art. i filosofi i 1990. Disputerte i 1998 på en dr.art.-avhandling i filosofi (Her. Et bidrag til stedets filosofi), og i 2009 på en dr.philos.-avhandling om litteraturvitenskapelig teori og metodologi (Litteraturens meddelelse. En litteraturvitenskapelig tolkningsmetodikk i teoretisk, praktisk og skeptisk lys). Har de siste årene publisert artikler om forholdet mellom dyr og folk, om forholdet mellom litteraturvitenskap og filosofi, om Franz Kafka og om Holocaust-litteratur.

Adr.: IKL, HSL-fakultetet, Universitetet i Tromsø, NO-9037 Tromsø. E-post: anniken.greve@uit.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon