Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Roman og nation i Dag Solstads Armand V

Elisabeth Oxfeldt er førsteamanuensis ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier, Universitetet i Oslo. Hun har Ph.D. i skandinavisk litteratur fra U.C. Berkeley (2002). Viktige publikasjoner er Nordic Orientalism. Paris and the Cosmopolitian Imagination 1800–1900 (2005) og H.C. Andersens eventyr på film (2009). Hun har også gitt ut artikler i Edda, Spring, Animation Journal og Kritik.

Adr.: ILN, Universitetet i Oslo, Postboks 1102 Blindern, NO-0317 Oslo. E-post: elisabeth.oxfeldt@iln.uio.no

Dag Solstad’s Armand V is read as an imaginary novel reflecting the imaginary nation in an era commonly referred to as one of globalization, late modernity and postnationalism. The novel’s form, theme and narrative addre ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon