Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Søvnløs

Performancekunstner, regissør og teaterpedagog. Hun er kunstnerisk leder for Snakk for deg sjøl og med i Ferske Scener i Tromsø. Hun er doktorgradsstipendiat ved Kunstakademiet, UiT-Norges arktiske universitet.

Scenekunstutøver, teaterfaglig skrivepedagog og dramatiker. Hun er utdannet dramapedagog, har gått Forfatterstudiet ved UiT-Norges Arktiske universitet, og har drevet prosjektene Snakk for deg sjøl og Rulleramp siden 2010.

Urovekkende mange ungdommer sover nesten ikke. Noen ligger og spiller, noen tenker, noen er redde, noen triste – mens andre bare vrir seg natten igjennom. Felles for dem er at de ikke finner hvile. De er søvnl ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon