Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Lydhørt samspill

Billedkunstner og atelierista. Hun underviser i tegning ved Institutt for Arkitektur og Teknologi, på fakultet for arkitektur og design, NTNU, og arbeider med kunstnerisk forskning gjennom sosiale prosjekter med barn, unge og demente, ved siden av sin egen atelierpraksis, der tegning står i fokus.
Førsteamanuensis i drama/teater ved Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning og kunstnerisk leder for Teater Fot. Teatret samarbeider med en rekke kunstnere, skaper teater for de aller minste og turnerer internasjonalt med forestillinger, foredrag og verkstedarbeid.
Oppmerksomhet på lyd ved bruk av ReMida-materialer med de aller minste i barnehagen
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon