Velkommen til årets faglige opdatering. I år har redaktionen blandt andet valgt at fokusere en del på restaurative og endodontiske behandlinger, herunder forskellige behandlinger af erosioner og slid, reparationer af fyldninger, endodontiens status i Skandinavien, primære tænder med kompliceret caries og dentinbinding i rodkanalen. En række symptomgivende tilstande blandt vore patienter fortjener også opdatering. Det gælder noget så hyppigt som følsomme tandhalse og bruksisme. Hjertestartere er blevet udbredt i det offentlige rum, og flere klinikker har erhvervet dem. Derfor har vi inddraget dette emne i årets udgave. Patienter med problemer i mundhulen efter cancerbehandling er ofte vanskelige at hjælpe, og derfor har vi også fokus på disse patienter. Psykologi i dagligdagen er vigtigt på enhver klinik, ligesom det er væsentligt at kende til udviklingen i brugen af de sociale medier.

Som altid håber vi, at læserne har glæde af de udvalgte artikler, og redaktionen vil gerne igen i år takke de mange forfattere, der velvilligt har bidraget.