Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Athensk drama

Ingrid D. Rowland, f. 1953, bor i Roma og er professor i antikk- og renessansestudier ved University of Notre Dame. Hun har blant annet oversatt Vitruvius og Bruno til engelsk. Hennes siste bok er The Collectors of Lives. Georgio Vasari and the Invention of Art (Norton & Co, 2017). Hun er fast bidragsyter til The New York Review of Books.

  • Side: 20-32
  • Publisert på Idunn: 2018-08-09
  • Publisert: 2018-08-09
Den greske tragediedikteren Aiskylos var en gigant allerede i sin samtid. Han ble født i den hellige byen Eleusis 525 f.Kr., var borger i Athen, og brakte dramatikken til den greske kolonien Sicilia, der han døde uven ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon