Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Athen, utelatt

Thomas McQuillan, f. 1964, arkitekt, førsteamanuensis og instituttleder ved Institutt for arkitektur, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO), der han underviser i arkitekturprosjektering og skriver om teknikk i arkitektur. Han forsvarte avhandlingen Édouard among the Machines. Le Corbusier’s Technological Agenda ved AHO, 2006.

  • Side: 52-74
  • Publisert på Idunn: 2018-08-09
  • Publisert: 2018-08-09
Blant grepene Le Corbusier tok i bruk da han skapte sine verk, er kanskje det å utelate deleret av de mest interessante. Hos hamfår utelatelse sin kraft gjennom den nye sammenstillingen av elementer som oppstår når de ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon