Den rasjonelle diktator

av Carl Henrik Knutsen

Carl Henrik Knutsen

Universitetet i Oslo. (f. 1981), master i statsvitenskap (2006) og master i samfunnsøkonomi (2008) fra Universitetet i Oslo, er for tiden stipendiat ved Institutt for statsvitenskap, UiO. Tittelen på hans kommende ph.d.-avhandling er «The Economic Effects of Democracy and Dictatorship». Knutsen har blant annet skrevet artiklene «Measuring Effective Democracy» (International Political Science Review 31(2), 2010), «Investigating the Lee-Thesis: How Bad is Democracy for Asian Economies?» (European Political Science Review, kommer) og «Democracy, Dictatorship and Protection of Property Rights» (Journal of Development Studies, kommer).

Logg inn

For å handle på idunn.no eller få tilgang til innhold du har kjøpt tidligere, må du logge inn eller registrere deg som bruker.